Kosaram tartalma

Részletes keresés

keresés
Ár
Szűkítem az árat:

Kiemelt ajánlatokMárkákTermék típus


Nem/kor
SzínMéret
Jellemzők


Alapanyag
FelületFunkció

Anyag vastagság
Szűkítem a vastagságot:

Szolgáltatások

Cégünk nem csupán a textiltermékek és reklámruházatok értékesítésével foglalkozik. Szolgáltatásaink teljes körűek.
 

Grafikai tervezés:

Amennyiben cégének, csoportjának nincs, vagy nem megfelelő a logója, vagy elképzelésüket nem tudják grafikus formába ölteni készséggel állunk rendelkezésükre. Szükség esetén megtervezzük és grafikus formába öntjük a megálmodott mintát, hogy a reklámruhájukon a legjobb képet fesse Önökről.
 

Tanácsadás:

Ha nem tudja, mit, hogyan és miért kell, vagy lehet, segítő kezünkre mindig számíthat. Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, hiszen ahogy mondani szoktuk: „Az elégedett ügyfél a legjobb referencia!”. Ossza meg velünk, pontosan milyen célra készül termékeink közül vásárolni, és engedje, hogy tanácsainkkal és termékismeretünkkel segítsük döntését. Nem mindegy, hogy reklámcélú, úgy nevezett „szóró pólót” kíván vásárolni, ahol a mennyiség és az ár az elsődleges szempont, vagy kollégáinak, esetleg saját magának kíván megfelelő, minden körülmények között helyt álló és tartós ruhadarabot választani.
 

Logózás:

Végigvisszük az úton, amin együtt indulunk. A logózás menüpontban részletes betekintést nyerhet az alkalmazott technikákba.