Kosaram tartalma

Részletes keresés

keresés
Ár
Szűkítem az árat:

Kiemelt ajánlatokMárkákTermék típus


Nem/kor
SzínMéret
Jellemzők


Alapanyag
FelületFunkció

Anyag vastagság
Szűkítem a vastagságot:

Logózás

Az oldalunkon található termékek mind logózhatóak valamilyen megoldással. Alább összefoglaljuk az általunk kínált lehetőségeket.

Transzfernyomás:

Közvetett emblémázási technológia, ahol szitanyomással egy speciális hordozópapírra visszük fel először a festékréteget, nem közvetlenül a termékre. Szárítás után egy hőre olvadó porral fedjük be a kinyomtatott festéket. Sokszínes és raszteres grafikák esetében egy technikai flekket is alkalmaznunk kell, mely a tartósságot és a vasalhatóságot biztosítja. A transzfermatrica elkészítése után a grafikát egy ipari hőpréssel melegítjük rá a termékre.  
Mikor választjuk ezt az eljárást?

  •  a síkban nem emblémázható termékeknél
  •  a vékonyvonalas grafikáknál
  •  a magas felbontású képeknél

 

Vágott grafika illesztése

 Kifejezetten textilre alkalmazható fóliából kerül kivágásra a logó, szöveg, minta, amit ipari hőpréssel rögzítünk a textílián.
Mikor választjuk ezt az eljárást?

  • Egyszerű, vonalas grafikák esetén
  • Szöveges megjelenítéseknél
  • Kispéldányszámú megrendeléseknél

 

Direkt szitanyomás

Ennek a technológiának a lényegét a nevében megtalálhatjuk. A festékréteg közvetlenül kerül rá a termékre, így az alapanyag síkban való kiterítése az egyik és legfontosabb feltétele. Sötét alapszínű termékeknél a színek között gyakran köztesszárítást kell alkalmaznunk, ezért a másik fontos tényező az alapanyag rögzítésének erőssége, hiszen ha hő hatására elmozdul a nyomtatandó felület, akkor a többszínes grafika megjelenítése nem lehetséges. Ebben az esetben csak transzfernyomással tudjuk megoldani a termékek emblémázását. A 4 szín coloros nyomatokat kiválthatjuk spot process technikával, mely általában növeli a nyomtatandó színek számát, de a végeredmény sokkal szebb lesz.
 
Mikor választjuk ezt az eljárást?

  • azoknál az alapanyagoknál, amelyek nem bírják a 110-180°C-ot
  • műanyag alapanyagú termékeknél

 

Szublimációs nyomtatás:

A szublimációs eljárás lényege, hogy egy speciális hőérzékeny festéket nyomtatunk ki papírra, mely a megfelelő hőmérsékleten hőprés segítségével az anyagba beszivárog és kémiai reakció következtében megköt. Előnye, hogy a festékréteg az alapanyag strukturális részévé válik, kitapinthatatlan lesz, így jobban ellenáll a mosásnak.
Mikor választjuk ezt az eljárást?

  • kis darabszámú és sokszínes megrendelések esetén
  • fehér alapszínű és kizárólag tiszta polyester termékeknél

Nyomtatható színek szám: 4C

Hímzés:

A hímzés lényegében a legtartósabb eljárás, mely a legtöbb termékünk esetében alkalmazható eljárás. Kis darabszámtól tudunk kedvező áron hímzett textil termékeket ajánlani. Előnye a tartósság, hátránya, hogy szín gazdag és részlet gazdag motívumok esetén nem alkalmazható.

Logózható alapanyagok:

Pamut alapanyagú termékek

Pamut alapanyagú termékeknél a direktnyomás, a transzfernyomás és a hímzés is szóba jöhet, mint emblémázási eljárás.

Elasztikus alapanyagú termékek

Elasztikus alapanyagú termékeknél mind a direktnyomási-, mind pedig a transzfernyomási technológiánál speciális segédadalékot kell használni a nyomat tartóssága érdekében.

 Munkaruházat

Munkaruhák emblémázásakor a nagyobb igénybevételű mosás miatt a direktnyomási technológiát és a hímzést részesítjük előnyben. Fontos, hogy ebben az esetben a direktnyomásnál csak és kizárólag szabvány anyagokra vállaljuk az emblémázást. Ennek oka, hogy az összeállított termékeknél általában a zsebek, cipzárak akadályozzák a termékek síkban való kiterítését.
 

Kabátok, széldzsekik

Összeállított kész termékeknél a transzfernyomási technológiát tudjuk alkalmazni. Nagyon vastag kabátokat, illetve impregnált széldzsekik emblémázást csak hímzéssel tudjuk vállalni. Széldzsekik esetében mindenképpen próbanyomatot kell készítünk, ha a transzfernyomás mellett teszi le az ügyfél a voksát, hogy meggyőződjünk az emblémázás tartósságáról.