Kosaram tartalma

Részletes keresés

keresés
Ár
Szűkítem az árat:

Kiemelt ajánlatokMárkákTermék típus


Nem/kor
SzínMéret
Jellemzők


Alapanyag
FelületFunkció

Anyag vastagság
Szűkítem a vastagságot:

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

 Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Felhívjuk rá a Felhasználók figyelmét, hogy a www.reklámruha.hu weboldal a megjelenített termékcsoporttal kizárólag cégeket, közületeket, iskolákat, egyéni vállalkozókat, viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. Ennek megfelelően áraink áfa nélkül értendők, a szállítási és dekorálási költségeket, valamint a diszponálási díjat nem tartalmazzák.

Jelen ÁSZF hatálya Master Solution Kft (későbbiekben: Üzemeltető) weblapján (www.reklámruha.hu) történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen ÁSZF folyamatosan elérhető és olvasható weboldalunkon.
A weboldalunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Tájékoztatjuk, hogy a www.reklámruha.hu weboldal pusztán ajánlatkérő felület és nem webáruház. A látogató által összeállított kosár tartalmának elektronikus megküldése a Üzemeltető felé, nem jelent se rendelési kötelezettséget a küldő részéről, se teljesítési kötelezettséget a Üzemeltető részéről. Üzemeltető kizárólag ajánlatkérésként, információgyűjtési szándékként kezeli a küldött üzenetet.

1. Üzemeltetői adatok, információk
1.a. Üzemeltetői adatok
Cégnév: Master Solution Kft.
Székhely – csak levelezésre: 2360 Gyál József Attila utca 37.
Telephely / iroda cím: 2360 Gyál Kőrösi út 134.
Adószám: 23698552-2-13
Cégjegyzék szám: 13-09-152039
Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Bíróság Cégbírósága

Elektronikus levelezési cím: kinga@reklamruha.hu
Telefonos elérhetőség: +36 20 4 369 069

1.b. Alapvető rendelkezések
A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A jelen Szabályzat 2016. augusztus 01 napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 5 (öt) munkanappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

 Felhasználó, amennyiben használja az Üzemeltető által kialakított weboldalt, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.
Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Üzemeltető írásos hozzájárulása nélkül.
Felhasználó a weboldalon történő ajánlatkérésével kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja.
Felhasználó az ajánlatkérés során köteles a saját, valós adatait megadni. Üzemeltető kizárja  a felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

2. Ajánlatkérésre felrögzített termékek, szolgáltatások köre
A megtekinthető termékek körét a http://www.reklámruha.hu honlapon működő weboldalon érheti el.

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
A http://www.reklámruha.hu honlapon található különböző termékkategóriák, melyek mind a reklámruházat és azok használatához köthető kiegészítők csoportjába tartoznak.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák az áfát és a szállítási, és egyéb költségeket. Tekintve, hogy a www.reklámruha.hu weboldal ajánlatkérésre szolgáló felület, mely a termékek megtekintését és konkrét ajánlat igénylését célozza meg, Üzemeltető az ajánlat kiadásakor, egyedileg nyilatkozik a további felmerülő költségekről, kedvezményekről. Az akciós árak megjelenítésre kerülnek a weboldalon, azonban Üzemeltető fenntartja a jogot és a lehetőséget, hogy az ajánlat kiadásakor további kedvezményt, vagy kedvezmény megvonást eszközöljön.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron kiajánlani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő vásárlást, amelynek ismeretében az Ügyfél dönthet vásárlási szándékától.

Tekintve, hogy a weboldal felülete kizárólag ajánlatkérésre szolgál tartalma semmiképpen sem minősül konkrét ajánlatnak, a gyűjtött anyag megküldése Üzemeltető részére nem számít rendelésnek, a Polgári törvénykönyv hibásan megjelenített árra vonatkozó része a weboldalt nem érinti.

4. Ajánlatkérési információk
Az ajánlatkérés nem regisztrációhoz kötött, bárki (jogis, vagy magánszemély) kezdeményezhet ajánlatkérést az Üzemeltetőtől.

5. Ajánlatkérés feldolgozása
Az ajánlatkérések feldolgozása a beérkezéstől számított 2 munkanapon elül kerül feldolgozásra. Amennyiben 2 munkanapon belül nem kap választ ajánlatkérésére, kérjük, e-mailben a kinga@reklamruha.hu, vagy telefonon +3620 436 9069 elérhetőségen érdeklődjön cégünknél!

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

6. Rendelés menete
Megrendelést kizárólag a részünkről írásban kiadott ajánlat visszaigazolásával áll módunkban elfogadni. A megrendeléskor a végösszeg függvényében előleg fizetése kötelező, melynek mértékét az írásos árajánlat minden esetben tartalmazza. A rendelések teljesítését az előleg bankszámlánkra történő beérkezését követen kezdjük meg.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díja, rendje
A szállítási és fizetési módokat minden esetben külön egyeztetjük ügyfeleinkkel. Ennek megfelelően készpénzes, vagy banki átutalásos teljesítéssel irodánkban, vagy a megrendelő telephelyére szállítva van lehetőség az átvételre. A pénzügyi forgalom megállapodása minden esetben egyedi.

8. Termék visszavétel:

1. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.
2. Minden esetben tételesen ellenőrizze le átvett megrendelését.
3. Szállítási eltérések, - pl. méreteltérések, színeltérések, minőségi eltérések- nagykereskedelmi forgalomban elfogadott toleranciája +/-5 %.
4. Szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.
5. Mindig az átvevő felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése.
6. Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztasson bennünket, az átvételt követő 24 órán belül, a kinga@reklamruha.hu-ra küldött levélben.
7. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes egyeztetés szükséges a kinga@reklamruha.hu-ra küldött levélben, a megrendelésszám és számla- vagy szállítólevélszám megadásával.
8. Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, lehetőleg az általunk kiadott dobozokban kérünk visszahozni. Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülése esetén, valamint használt áru visszavétele/cseréje nem lehetséges. Ingek, blúzok, alsó ruházatok visszavétele csomagolási és higiéniai okokból semmilyen módon nem lehetséges.
9. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nagykereskedelmi forgalomban nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék és csomagolás esetén, 15 napon belül a terméket a számlán szereplő értékének 40%-án tudjuk visszavenni.
10. 15 napnál régebben végszámlázott árut nem áll módunkban visszavenni.
11. Termékeink méretei beszállítónként különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet weboldalunkon.


9. Termékek logózása
Az oldalunkon található termékek többsége alkalmas a felületén, vagy csomagolásán történő emblémázásra. Az emblémázás/ logózás költségét kizárólag a pontos grafika ismeretében, ajánlatkérést követő egyeztetés után tudjuk ügyfeleinknek megadni.

10. Ügyfél által biztosított termékek
Cégünk az ügyfelek által logózásra kínált termékek épségére, logózhatóságára, emblémázásának tartósságára felelősséget nem vállal.

Az oldalunk nem rendelési felület, hanem ajánlatkérő weboldal, tájékoztatásra és ajánlatkérésre szolgál. Cégünk a megjelenített termékcsoporttal kizárólag cégeket, közületeket, iskolákat, egyéni vállalkozókat, viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. A fentiek értelmében a részünkre küldött üzenetek nem számítanak rendelésnek, így azokra nem vonatkozik a 45/2014. kormányrendeletben foglalt, az interneten rendelt termékek 14 napon belüli, feltétel nélküli visszaküldésének joga, ami csak magánszemélyekre érvényes.

Gyál 2016.08.01.


COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT
A cookie-k olyan adatok, állományok vagy információ darabok, amelyek a felhasználó számítógépén tárolódnak (vagy más internetképes eszközökön, mint okostelefonokon vagy táblagépeken), amikor meglátogat egy weboldalt. A cookie-kat maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével a felhasználó gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. Ezek után a böngésző minden egyes oldalletöltéskor elküldi a cookie-k tartalmát a webszervernek, így az a felhasználó beállításainak megfelelően tudja a weboldalt a későbbiekben betölteni a teljes anonimitás mellett.
A cookie-k elsődleges célja a felhasználói élmény növelése, vagyis a weboldal könnyebb használhatóságát, testreszabhatóságát és gyorsabb betöltését teszik lehetővé. Emellett arra is használjuk a cookie-kat, hogy anonim, összesített statisztikákat készítsünk, amelyekkel jobban megértjük, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalunkat, és hogy segítsenek nekünk javítani azok struktúráját és tartalmát. Az így összegyűjtött információ névtelen, pusztán a weboldal fejlesztése érdekében használjuk őket.
A weboldalunkon többféle cookie-t használunk:  Az „ideiglenes (session) cookie”-kat, melyek addig maradnak eszközén, amíg el nem hagyja, a weboldalt vagy ki nem jelentkezik onnan. A „tárolt (fixed) cookie”-k élettartamától és az Ön böngésző beállításaitól függ, hogy meddig maradnak eszközén, vagy addig, amíg a cookie-kat a felhasználó manuálisan nem törli az eszközéről. Az esetleges partnerweboldalakkal kapcsolatos cookie-k használata mindig az adott partner által szabályozottak szerint történik. Működésünk során a „Google Analytics” elemző szoftvert, a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”) hálózati elemző szolgáltatását is használjuk.
A cookie-k által gyűjtött adatokat kizárólag a felhasználói élmény növelése, valamint az egyedi felhasználói beállítások szerinti működés érdekében használjuk fel úgy, hogy harmadik fél nem juthat hozzá, továbbá az adatokat nem adjuk ki harmadik félnek.
A cookie-k törölhetőek:
A legtöbb internet böngésző alapbeállítása az, hogy elfogadja a cookie-kat. Ezeket az alapbeállításokat megváltoztathatja úgy, hogy blokkolja a cookie-kat, illetve figyelmeztetést kérhet, arról, hogy az Ön által látogatott weboldal milyen cookie-kat használ. Kérjük, további információért vagy a beállítások megváltoztatásáért nézze meg a böngészője Súgójában leírtakat, illetve mobileszköze beállítási menüjét. Amennyiben Ön megakadályozza a cookie-k fogadását, vagy más módon visszautasítja azokat, akkor előfordulhat, hogy a weboldalunk nem fog tökéletesen működni.